top of page

Pysyvä ihokarvojen poisto
 

AINUTLAATUINEN NEULAEPILAATIO

Häiritsevät ihokarvat on mahdollista poistaa pysyvästi. 100% tuloksen voimme taata ainoastaan neulaepilaatiolla, joka on jo vuosikymmeniä käytössä oleva ihokarvojen poistomenetelmä. Käytämme perinteisen diatermian lisäksi tasavirtaa hyödyntävää Blend-metodia. Tällä menetelmällä tulokset ovat nopeampia ja toipuminen käsittelystä nopeampaa. 

Neulaepilaatio soveltuu kaikenlaisten ihokarvojen poistoon. Voit poistattaa ihokarvoja mm. leuasta, ylähuulesta, poskilta, kulmakarvoista, rinnoista, vatsasta, bikinirajasta, sääristä, reisistä jne. Itse asiassa karvoja voidaan poistaa kaikkialta - tummat, vaaleat,  vahvat  ja hennot karvat - kaikki soveltuvat Blend-käsittelyihin. 

Karvojen pysyvä poisto on aina sarjahoitoa ja parhaimmat tulokset saavutetaan säänöllisillä käynneillä n. 1-5 viikon välein riippuen karvan määrästä ja alueen laajuudesta.Hoito yritetään tähdätä mahdollisimman optimaalisesti karvan aktiivikasvuvaiheeseen. Liian pitkä hoitoväli voi  pysäyttää karvan heikkenemisen (jos karva ei ole vielä tuhoutunut, karva tulee takaisin heikompana, kunnes lopulta ei kasva enää takaisin) ja karvajuurten tuhoamisprosessi pitenee.

Ennen hoitoa: Annathan karvan kasvaa edes hieman näkyviin. Karvasta tulisi saada pinsetillä kiinni. Voit tulla hoitoon meikattuna, mutta halutessasi voit myös itse poistaa meikin hoitoalueelta ennen hoitoa. 

Hoidon jälkeen: Käsitelty alue tulisi pitää kuivana ja puhtaana 24h.Voimakasta liikuntaa, saunomista ja uintia tulisi välttää. Turhaa alueen koskettelua kannattaa myös välttää. Saat hoitolastamme lisäohjeita kotihoitoon ja jos sinulla on herkästi reagoiva iho, suosittelemme Aseptic-voiteen hankkimista kotihoitoon. Voide ehkäisee tulehdusta ja sisältää mm. A- ja E-vitamiinia, jotka uusivat ihoa ja auttavat ihoa palautumaan hoidosta. UV-säteilyä tulee vältää hoidon jälkeen täysin samana päivänä ja kesäaikaan ihoa tulee suojata 30-50 suojakertoimilla hoidon jälkeen, kunnes iho on palautunut. Erittäin hyvä tapa peittää punotusta ja suojata ihoa tukkimatta huokosia on mineraalimeikki. Suosittelemme talkittomia Afterglow- luomumeikkejä, joita voit hankkia hoitolastamme. 

IPL/CPL TAI YAG-LASER

Hoitolamme tarjoaa myös valoimpulssi ja kalibroitu impulssi käsittelyjä tummien ihokarvojen poistoon. Jos ihosi on vaalea ja karva selkeän tumma, voit saavuttaa erittäin hyvänlopputuloksen tällä metodilla. Useimmilla asiakkailla saavutamme n. 80% poistumisen. Toisin kun joskus väitetään, ei vaaleita ihokarvoja voida poistaa laserpohjasilla metodeilla. Myös vähän tummemmille ihosävyille on omat hoito-ohjelmat. Jos olet epävarma, soveltuuko tämä hoito sinulle, varaa aika maksuttomaan konsultaatioon arviointia varten.

pysyvä ihokarvojen poisto 4 Soulmates Beauty Clinic

Neulaepilaatiolla voidaan saada ihokarvat tuhottua 100 %

bottom of page