top of page

UUTUUS KESÄKUUSTA 2017

Vuoden 2017 suosituin kohotushoito hoitolassamme

Stylage Hyaluronihappoinjektio

Stylage on laadukas ranskalainen täyteaine, jossa hyödynnetään. 100% puhdasta hyaluronihappoa. Tämä aine on iholle biologisesti täysin sopiva, sillä hyaluronihappo on kehon oma aine, jota on mm. ihon soluväliaineessa. Tälle aineelle et voi olla allerginen, eikä Stylage injektioissa ole mitään muuta ainetta mukana, joka voisi kovettua tai liikkua ihossa. Injenktoinnin jälkeen iho on täysin pehmeä, aivan kuin oma ihosi. 

Stylage sarjassa on erityyppisiä ampulleja S-XXL välillä ja huulille oma tuote. Kaikki ingektiot ovat tilavuudeeltaan 1 ml, mutta hyaluronihappogeelin jäykkyys kasvaa koon mukana ts. S ampulli on kaikkein pehmein aine ja soveltuu hyvin ohkasille juonteille silmänymärillä tai ylähuulessa ja XXXL soveltuu jo esim. poskipäiden muotoiluun. Stylage ampulleissa on kaksoislinkkisidos eli aine pysyy paremmin vertailussa useisiin markkinoilla oleviin täyteaineisiin. Olemme injektoineet Stylage ampulleja jo 8 vuoden ajan ilman mitään komplikaatioita. 

Ampullin injektoiminen on nopeaa ja tuottaa vain kevyttä nipistävää kipua. Joillakin asiakkailla huuli on hieman herkempi alue. Jos tiedät olevasi erityisen kipuherkkä, otathan meihin yhteyttä. Voimme tarpeen mukaan puuduttaa alueen ennen hoitoa. 

Fusiomed Rasvansulatus-vartalohoidot

Uusittu FusioMed laitteemme on nyt entistäkin tehokkaampi laite vartalon onglemakohdille. Laite sulattaa rasvakudosta pysyvästi mm. vatsasta, jenkkakahvoista, alleista ja reisistä. Laite on myös muunnettu niin, että hoidon aiheuttama imu on miellyttävämpää ja siksi uudistuneella laitteella voidaan hoitaa jopa selluliittia, polvia ja sisäreisiä ilman kipua. Käsittelyyn ei tarvitse valmistautua mitenkään ja voit palata suoraan normaaliaskareisiin hoidon jälkeen. Hajonneen rasvasolukon poistuminen tehostuu ja nopeutuu, jos sinun on mahdollista tehostaa liikuntaa ja noudattaa detox-ruokavaliota. Annamme tarkemmat ohjeet sinulle hoitolassa.

Joissakin tapauksissa jo 1 hoitokerta voi tuoda halutun tuloksen. Yhdellä  60 min hoidolla voidaan hoitaa kuitenkin rajoitettu alue, eli useimmat asiakkaamme hyötyvät sarjahoidosta.

Pintaverisuonten poisto

Poistamme kasvojen ja ylävartalon pintaverisuonia perinteisesti diatermialla, Blend-metodilla ja CPL/YAG-laserilla. Laserilla ja valoimpulssilla voidaan myös käsitellä säärten ja reisien alueita. Hoidot tehdään yleensä 2-3 hoidon sarjana. Kaikkia suonia ei yleensä ole mahdollista supistaa 100% yhdellä hoidolla. Hoito ei ole erityisen kivuliasta, mutta hoidon jälkeen olisi loppupäivä hyvä rauhoittaa eli emme suosittele liikuntaa, saunomista tai auringossa oleskelua heti hoidon jälkeen. Iho punottaa kevyesti, mutta seuraavana päivänä jo iho on rauhoittunut. Punotusta voi peittää meikillä. Suosittelemme Afterglow- mineraalimeikkejä. Uusintahoito voidaan tehdä n. 3 viikon päästä. 

Dermajet ja Dermapen

Dermajet- rullaushoito on hyvä hoito lähes kaikille ihotyypeille. Käytämme hyvin ohuita ja 1-2mm pituisia steriilejä neuloja. Ihon rullaataan ohuita kanavia, joiden kautta viedää mesoterapia-ampullit sisään. Käytämme hoitolassamme fraxpeel- metodia eli myös tehostamme hoitoja hapoilla. Valitun neulan pituuden ja mesoampullin valinnalla voimme räätälöidä ihosi tarpeisiin sopivan hoidon. Hoito vaikuttaa pitajuonteiisiin, pigmenttiläiskiin,  ihon epätasaisuuksiin ja on yleisesti ihoa uudistava ja vahvistava.

Dermapen on astetta tehokkaampi käsittely, jossa hyödynnämme laitetta. Dermapen-laitteella tikataan ihoon pieniä reikiä joista tihkuu ihon pinnalle plasmaa. Plasma aiheuttaa voimakkaan kollageenisynteesiin ja ihon kiinteytymisen. Tästä hoidosta jää enemmän punotusta, joka kestää n. 2 päivää. Otathan tämän huomioon aikaa varatessasi. 

Kummastakin hoidosta iho siliää ja kiinteytyy näkyvästi. Dermapen-hoidon tulos kestää pidempään ja ihon epätasaisuudet, pigmenttimuutokset ja juonteet silottuvat voimakkaammin. Kumpaakin hoitoa suositellaan sarjana. Dermajet voidaan yhdistää myös radiotaajuushoitoon.

Kalibroitu pulssivalohoito on paranneltu ja kehittyneempi versio IPL- valoimpulssihoidosta. Hoidon avulla voidaan hoitaa ihotulehduksia, kuten aknea ja rosaceaa, ihon pintaverisuonia, couperosaa, pintajuonteita, laajentuneita huokosia, karvatupenulehdusta ja useimpia pigmenttihäiriöitä kuten maksaläiskiä ja UV-valon aiheuttamia tummentumia. Tämä hoito voidaan tehdä erikseen paikallisesti tai koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle antiageing-hoitona. 

Radiotaajuushoito on hoitolamme todellinen kestosuosikki. Se on ymmärrättevää, sillä hoito ei jätä mitään jällkiä ihoon pientä punotusta lukuunottamatta. Voit lähteä hoidon jälkeen vaikka suoraan juhliin! Hoito on tutkitusti tehokkain ase ihon kiinteyttämiseen. Voit hoidattaa ylä- tai alakasvot erikseen tai yhdessä. Hoito on nopea ja tuntuu napakan lämpimältä syvähieronnalta. Hoito ei myöskään herkistä ihoa UV-säteilylle ja soveltuu mainiosti myös tulehtuneelle iholle sen bakteereja tuhoavan vaikutuksen vuoksi. Tämä hoito voidaan yhdistää jopa ihonpuhdistukseen, mikrohiontaan tai Dermajet-neulaukseen. Radiotaajuudella voidaan hoitaa myös vartaloa esim. vatsa, käsivarret ja reidet ovat hyviä hoitokohteita. Hoitoa suositellaan 3-6 hoidon sarjana ja ylläpitohoidot n. 3 kk.n välein. 

Plexr- Veitsetön silmäluomien kohotus UUTUUS!

Tämä Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa huikean suosion saanut veitsetön silmäluomien kohotus on vihdoin Suomessa. 4 Soulmates Beauty Clinic on aloittanut hoidot kesäkuussa 20117.Plexr on täysin uudentyyppinen hoitomuoto, joka perustuu sähköiseen plasmaimpulssiin. Ihon omaa plasmaa hyödynnetään venynyttä ihoa kutistavassa ja kollageenin tuotantoa stimuloivassa prosessissa.

 

Iho puudutetaan ennen hoitoa ja jos olet kipuherkkä, puudutamme lisää hoidonkin aikana. Voit turvallisin mielin tulla käsittelyyn. Hoito on todella tehokas ja tulokset alkavat näkyä pian alkuturvotuksen laskeuduttua. Iho uusiutuu vielä pitkään hoidon jälkeen ja tulokset paranevat vielä ajan kanssa. Tämä mullistava hoito soveltuu yläluomille, alaluomille, huuliryppyihin, akne- ja raskausarville, pieniin hyvälaatuisiin ihomuutoksiin, kuten varsiluomiin ja pigmenttikohoumiin. Kysy meiltä lisää tai tule konsultaatioon, jos haluat tietää soveltuuko hoito sinulle.

Huomioitavaa: Silmäluomet/huuli turpoavat voimakkaasti ja ovat turvoksissa 3 päivää käsittelyn jälkeen. Pientä pistemäistä pintarupea esiintyy hoitoalueella n. viikon ajan. Tänä aikana ei saa saunoa tai uida. Otathan tämän huomioon aikaa varatessasi. Saat tarkemmat hoitoohjeet meiltä hoidon jälkeen. 

4D Mesolangat

Mesolangat on hoitolamme suosituimpia kasvojen kohotushoitoja eikä ihme, sillä hoidolla on saavutettu todella nopeita ja kestäviä tuloksia. Käytössämme on ollut keväästä 2017 jo 3. sukupolven PLLO langat, joissa on vielä edellisiä PDO lankoja parempi kollgeenisynteesi ts. enemmän kollageenia ja kiinteyttä. Mesolangoilla voidaan parannella kasvojen piirteitä ja saavuttaa haluttu V-linja.  Käytämme erityyppisiä ja pituisia lankoja riippuen hoitokohteesta. Uutuutena  on myös käytössämme silmänymäryställe ja otsalle sopivat langat, joiden erikoisvalmisteinen neula aiheuttaa vähemmän mustelmia.

Käytämme ihoon täydellisesti sulavia lankoja, jotka ovat samaa ainetta, kun sulavat tikit. Voit olla täysin huoletta, sillä langat eivät siis näy ihon alta, eikä niistä jää mitään ihoon, mikä voisi ärsyttää. PDO ja PLLO lankojen materiaaleille ei voi olla allerginen. Sulamisprosessin aikana muodostuu paljon uutta kollageenia ja langan alueella iho kiinteytyy. Lankoja voidaan myös laittaa vartalolle, kuten polviin, sisäreisiin, "alleihin" tai pakaroihin. Hyvään tulokseen tarvitaan yleenä vähintään 10 lankaa - mitä enemmän lankoja, sitä enemmän kollageenia. Silmänympärystään, ylähuuleen ja pieneen korjailuun riittää joskus 2-6 lankaa.

 

Käytämme markkinoiden kehittyneimpiä lankoja. Mesolankojen nimellä myyydään myös hyvin ohuita ykköslankoja, jotka ovat hinnaltaan vain murto-osan parmaimmista matariaaleista. Ykköslangoilla tulokset ovat vaisut. Tämä kannattaa huomioida, kun suunnittelet lankojen laittoa. Lankatyyppi vaikuttaa oleellisesti hoidon lopputulokseen.

Puudutamme ihon ennen lankojen laittoa. Lankojen laitto ei ole kivuliasta, mutta koska langat viedään ihoon ohuella neulalla, rikkoo käsittely joskus pieniä hiusuonia. Hoidosta voi tulla mustelma. Myymme mustelman paranemista editävää voidetta tai vaihtoehtoisesti voit hankkia itse valmiiksi voiteen,  jos olet mustelmaherkkä. Mustelmia saa peittää meikillä.Iho voi hieman olla turvoksissa 24 h käsittelyn jälkeen.   

Please reload

bottom of page