top of page

3D- kestopigmentointi on markkinoiden hienostunein menetelmä pysyviin ja luonnollisiin kulmakarvoihin ja huuliin

Markkinoilla on tällä hetkellä monentyyppistä kestomeikkausta- perinteistä kestopigmentointia, microbladingia ja 3D-pigmentointia. Silmänrajaukset tehdään aina kestopigmentoimalla perinteisesti, mutta erityisesti kulmiin voidaan soveltaa erityyppisiä menetelmiä. Termit tuntuvat menevän sekaisin jopa ammattilaisilta. Jos suunnittelet pysyvää kestomeikkiä, suosittelen sinua miettimään seuraavia seikkoja ennen käsittelyjä.

 

1. Miksi tulla kestopigmentaatioon?

 

Kestopigmentaatio on oiva tapa korostaa kasvojesi kiintopisteitä – silmiä, kulmia ja huulia. Epäsymmetriaa voidaan usein korjata huomattavasti ja haalistuneisiin omiin väreihin saadaan lisää tehoa. Kestopigmentaatiolla on myös nuorentava j akasvoja kohottava vaikutus.

 

2. Millaisen lopputuloksen haluat?

 

On tärkeää, että voit itse vaikuttaa lopputulokseen. Haluatko luonnollisen lopputuloken vai voimakkaamman ja pidempikestoisen jäljen?

 

3. Millainen kokemus on tekijällä?

 

On sanomattakin selvää, että kokenut tekijä on varmempi valinta erityisesti silloin, jos olet saanut tututstua hänen edellisiin toihin tai saanut kenties suosituksen.

 

4.Millä menetelmällä pigmentointi tehdään?

 

3D- kulmiksi voidaan kutsua millä menetelmällä tahansa tehtyjä kulmia, mutta aidot ja upeimmat kulmat syntyvät ohuella mikroneulalla tehdyillä luonnollisen näkösillä karvoilla. Blading-menetelmällä väri on usein heikkokestoisempi, karvat “blurraavat” enemmän kuluessaan ja valitettavasti terätekniikasta voi jäädä pysyvä arpi. Myös huulet voidaan tehdä luonnollisesti liukuvärillä, jolloin raja ei ole niin näkyvä. Tätä suositellaan erityisesti, jos huuliin halutaan lisää täyteläisyyttä tai symmetriaa eriparisiin huuliin.

 

5. Kuinka pysyvä on lopputulos?

 

Yleisesti pigmentaatio kestää iholla n. 2-5 vuotta. Touch up-käsittelyjä suositellaan 1-3 vuoden välein värin pysyvyyden takaamiseksi.

 

Millaisia pigmenttejä ja neuloja käsittelyssä kaytetään?

 

Markkinoilla on laaja valikoima erityyppisiä värejä ja neuloja. Jos pigmentaation hinta on alhaisempi, kuin yleinen taso, on käytössä todennäköisesti edulliset rautaoksidia sisältävät värit tai jopa tatuointivärit. Neulojen tulisi olla korkealaatuiset ja ehdottomasti kertakäyttöiset.

 

6. Miten pigmentointi suunnitellaan?

 

Kestopigmentointi tulee aina suunnitella yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kokenut tekijä auttaa värien ja muotojen suunnittelussa, mutta viime kädessä asikas päättää itse, millaista jälkeä hänen kasvoilleen piirretään.

 

MITÄ KESTOPIGMENTAATIOSSA TAPAHTUU?

Kestopigmentointi tehdään 2 erässä.  Huolellisen suunnittelun jälkeen pigmentointi tehdään puudutusaineita hyödyntäen. Pigmentointi ei ole varsinaisesti kivuliasta, mutta puudutuksesta huolimatta, voi alue kutista tai kirvellä tehtäessä. Jos kipua esiintyy, lisäämme puudutetta. Ennen pigmentointia ei tarvitse tehdä mitään esivalmisteluja. Jos sinulla on taipumusta huuliherpekseen, saattaa se aktivoitua huulia pigmentoitaessa. Tämän ehkäisyyn on saatavilla apteekista esihoito. Hankithat tämän valmiiksi ennen käsittelyä. Suosittelemme tulemaan ilman meikkiä.

 

Pigmentoinnin jälkeen ihossa voi esiintyä turvotusta ja punoitusta. Turvotus on yleisempää silmän alueella. Iho asettuu muutamassa päivässä ja palautuu ennallen n. 5-7 päivässä. Tänä aikana ihoa voidellaan kotihoitoainella, jonka asiakas saa hoitolasta mukaan. Iho pidetään puhtaana ja kuivana 24 h ja saunomista kannattaa vältää  5 päivän ajan. Huomioithan myös, että jälki on jopa 50 % tummempi heti käsittelyn jälkeen, sillä väri tummuu pintakerroksiin väliaikaisesti. Ylimääräinen väri irtoaa n. viikossa vähitellen ja väri siten siis haalistuu.

Jälkipigmentointi tehdään 4-12 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Jälkipigmentoinin tarkoitus on viimeistellä väri, muoto ja kestävyys.

 

Halutessasi voit lähettää yhteydenottokaavakkeen avulla lisäkysymyksiä tai tulla maksuttomaan konsultaatioon. SKY-CIDESCO-kosmetologi Riikka Luodolla on pigmentointeihin 20 vuoden kokemus.

3d Kulmakarvat

Meillä on 20 vuoden kokemus kestopigmentaatiosta

Käytämme markkinoiden turvallisimpia ja hienostuneimpia rautaoksidivapaita  Swiss Colourin pigmenttejä.

bottom of page