top of page
Kasvohoidot

 

Kasvohoidot ovat hoitolamme kestosuosikkeja, sillä iho kaipaa hoitoa kaikkina vuodenaikoina erityisesti Suomen olosuhteissa. Olipa ihotyyppisi mikä tahansa, hoitolastamme löytyy sopivia ja tehokkaita hoitoja.Lähes kaikille soveltuva mikrokristalleilla tehtävä hiontahoito on loistava tapa uudistaa ihoa nopeasti. Hoito myös puhdistaa tukoksia ja edistää aineiden imeytymistä. Sarjahoidoilla voidaan epätasaista ihon pintaa tai väriä tasoittaa, erityisesti silloin, kun hoitoon yhdistetään muita käsittelyjä. Lisätietoja erikoishoidoista löytyy esteettiset ihonhoidot- osiosta.

Teemme todella huolellisia ihonpuhdistuksia mekanisesti mikrohiontaan yhdistettyvä. Tämä on tehokas ja hellävarainen tapa saada maksimaalinen puhdistustulos jo yhdellä hoitokerralla. Ihonpuhdistus olisi hyvä tehdä n. 4 kertaa vuodessa aina vuodenajan vaihtuessa. Eritysen epäpuhtaaseen ihoon suosittelemme 3-6 hoidon sarjaa, hoidot kerran kuukaudessa. 

Käytämme hoidoissa apuna erittäin laadukasta italialaista Biotec Italian- ammattikosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä lainkaan iholle haitallisia mineraaliöljyjä, silikoneja tai vahoja. Myymme tuotteita myös kotikäyttöön ja tuotteillamme on 100 % vaihto-oikeus, jos tuote ei sovellu ihollesi. Lisätietoja tuotteista saat klillaamalla alla olevaa kuvaa. 

LUE LISÄÄ

.

bottom of page