Meikit

Afterglown luoja Kristin

Opastamme sinut mielellämme luonnollisen ja suojaavan meikkauksen saloihin. Käytämme vain parasta ammattilaatua olevaa täysin luonnonmukaista Afterglow-mineraalimeikkisarjaa. Mineraalimeikeissä on eroja. Suurin osa markkinoilla olevista sarjoista siältää ihohuokosia tukkivia aineosia esim.kuivattavaa talkkia tai muita filleritä, sekä säilöntäaineita, joiden terveysvaikutuksista kiistellään. Afterglow on yksi harvoista täysin puhtaista sarjoista. Tuotteemme eivät sisällä parabeeneja, gluteenia, talkkia, fillereitä, vahoja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai muitakaan ihoa ärsyttäviä ainesosia. Lisäksi tuotteissa on 20 suojakerroin. Parasta tuotteissa kuitenkin on sen upeat pigmentit, jotka jättävät kauniin valoa taittavan pinnan iholle. Tuotteissa on myös funktionaalisia ainesosia kuten antioksidanttisiaviinirypäleen siemenuutetta ja valkoista teetä. Anna ihosi hengittää ja hehkua!

Meikkauksen opastus

Haluatko oppimaan täydellisen luomivarjostuksen tai iltameikin? Meikkauksen opastuksessa valitsemme sinulle parhaiten soveltuvat värit ja tuotteet ja pääset halutessasi myös itse tekemään vaikkapa puolet kasvoista. Samalla pääset tutustumaan Afterglow-sarjaan ja saat ammattilaisten parhaimpia vinkkejä.
Kevyt ehostus 30 min

Kevyt meikkaus vaikkapa kasvohoidon jälkeen ei vie kauan. Vähän meikkipohjaa, poskiin hehkua, silmiin rajaus ja ripsiväri, sekä huuliin kevyt puna tai kiilto. Tämä on kiva tapa tutustua myös tuotevalikoimiimme.

Juhlameikki 60 min

Jos sinulla on tärkeämpi meno, kannattaa meikkaukseen varata vähän enemmän aikaa. Voit varauksen yhteydessä kertoa meille, millaista meikkausta toivot, niin voimme paremmin toteuttaa meikin toiveidesi mukaisesti. Teemme myös häämeikkauksia!

Kabukisiveltimet ja laventelipuhdistussuihke

Orgaaninen meikkipohja, joka soveltuu kaikille ihotyypeille